2018-2019 Sezonu Spor Toto BAL play-off kuraları çekildi

2018-2019 Sezonu Spor Toto Bölgesel Amatör Lig Play Off kuraları grup birincisi takımların temsilcilerinin katılımıyla İstanbul'da çekildi.

11 grup birincisinin 3 kademede oynayacağı play-off  müsabakalarında 1. kademede 4 takım,  2. kademede 3 takım ve 3. kademede 2 takım olmak üzere toplam 9 takım, TFF 3.Lig'e çıkmaya hak kazanacak. 

Kura çekimi sonunda 1. kademede oynayacak 4 müsabakanın eşleşmeleri belirlendi. Bu müsabakalar 4-5 Mayıs 2019 tarihlerinde yeri ve saati daha sonra açıklanacak tarafsız sahalarda tek maç eleme usulü oynayacak. 

2. kademe müsabakaları BAY çeken 3 takım ile 1. kademenin mağlubu olan 4 takımın 3'ü arasında, 11-12 Mayıs 2019 tarihlerinde oynanacak 3. kademe müsabakaları ise 18-19 Mayıs 2019 tarihlerinde yapılacak.

1. kademe eşleşmeleri:

 

1. MÜSABAKA

KELKİT BELEDİYE HÜRRİYET SPOR

YOZGATSPOR 1959 FK

2. MÜSABAKA

68 AKSARAY BELEDİYE SPOR

AKŞEHİR SPOR

3. MÜSABAKA

BUCAK BELEDİYE OĞUZHANSPOR

SOMASPOR

4. MÜSABAKA

1877 ALEMDAĞ SPOR

MODAFEN SPOR

 

Ali Düşmez:  "Dostluk ve kardeşlik dolu play-off müsabakaları diliyorum"

Futbolun tüm güzellikleriyle beraber dostluk, kardeşlik ve barışın play-off müsabakalarında da yaşanması gerektiğini belirten TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi,TASKK ve İASKF Genel Başkanı  ve TFF Amatör İşler Kurulu Başkanı Ali Düşmez, "Türk futbol kamuoyunun dikkati bir kez daha Spor Toto BAL'da oynanacak play-off maçları üzerinde toplanacak. İnanıyorum ki, yöneticilerimiz, teknik direktörlerimiz, futbolcularımız ve taraftarlarımız sadece mensup oldukları kulüplerin değerleri değil, amatör futbolun marka değeri için de mücadele edecektir. Bu nedenle milyonları peşinden koşturan güzel oyun fair-play ruhundan bağımsız düşünülemez. Eminim play-off maçları tüm takımlar arasında dostluk üzerine kurulu bir gelecek inşa edecektir. Tüm takımlarımıza TFF Başkanı Sayın Hüsnü Güreli ve Yönetim Kurulu arkadaşlarım ve şahsım adına başarı diliyorum" şeklinde konuştu.