AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANI FEDERASYONUMUZU ZİYARET ETTİ

Ak Parti İstanbul İl Başkanı Sayın Osman Nuri Kabaktepe, Başkan Yardımcısı Sayın Mehmet Emin ile birlikte ziyaret heyeti 14 Eylül salı günü saat 10.00’da Orhan Saka Amatörler Evinde TFF Başkan Vekili, TASKK ve İASKF Genel Başkanımız Ali Düşmez ve İASKF Yönetimini ziyaret etti.

2021 Yılından yapılan İASKF son Genel Kurulunda yeniden Başkan seçilen Ali Düşmez ve yeni Yönetim Kuruluna hayırlı olsun niteliğinde yapılan ziyarette Yönetim Kurulu Üyelerimiz hazır bulundu.

Yapılan ziyarette Ak Parti İl Başkanı, Genel Başkan Ali Düşmez ve Yönetimini tebrik edip hayırlı olsun dileklerini sunarken, yeni görevlerinde başarılar diledi. Genel Başkanımız ise bu nazik ziyarete teşekkür ederken Federasyonumuzu ziyaret eden her yetkili kuruma dile getirdiği üzere, amatör spor kulüplerimizin en başta İstanbul ili tesisleşme ve saha sorunları olmak üzere başlıca sorunlarından bahsetti. Özellikle spor müsabakalarının oynandığı sahalar konusunda malumat vererek söz konusu sorunlarla ilgili bilgilendirmede bulundu. Daha sonra İl Başkanı Sayın Osman Nuri Kabaktepe’ye Milli Takım forması hediye etti.

Ziyaretin ardından heyet, Genel Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimizle hatıra fotoğrafı çekildi.