FEDERASYONUMUZ İL HAKEM KURULU VE TFFHGD ZİYARETİ

Son yapılan Federasyon Genel Kurulumuzdan sonra TFF Başkan Vekili, TASKK ve İASKF  Genel Başkanımız Ali Düşmez taban birlikleri ile daha uyumlu ve daha fazla çalışmalar ve projeler yapılacağını dile getirmişti.

Yapılan çalışımalar neticesinde taban birlikleriyle daha sağlıklı diyalogların sağlanması için Genel Başkan Vekilimiz Ali Tanrıyaşükür, Genel Başkan Yardımcılarımız Bülent Zent, Metin Çırpan ve Genel Sekreterimiz Asım Özdemir'in katılımıyla il Hakem Kurulu ile Faal Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneğine bir dizi ziyarette bulunuldu.

Yapılan ziyarette, Federasyonumuz ile TFF İl Temsilciliğimizin çalışmaları, müsabakalar ve  hakemlerle ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Ayrıca yeni sezon ve pandemi süreci ile bu sürecin oynanan müsabakalara etkisi gibi konular görüşüldü.

İl Hakem Kurulu ziyareti ardından Federasyon heyetimiz, yapılmasında Genel Başkanımız Ali Düşmez'inde çok emeği bulunan Beykoz Yenimahalle Spor Kulübü tesislerini ziyaret etti. Beykoz Yenimahalle Spor Kulübü Başkanı Pehlivan Gündogdu heyetimizi karşılayarak tesis hakkında bilgiler verdi.