FEDERASYONUMUZ İLÇE ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Federasyonumuz ilçe ziyaretleri kapsamında 21 Şubat Cuma günü TFF İcra ve Yönetim Kurulu Üyesi, TASKK ve İASKF Genel Başkanımız Ali Düşmez ve Yönetim Kurulu Üyelerimizle Kartal Emex Otelde Tuzla, Pendik, Kartal ,Maltepe ve Adalar ilçelerimizdeki Amatör kulüplerimizle bir araya geldi.

Yapılan toplantıda Genel Başkanımız ve Federasyonumuz heyeti bu güne kadar verilen hizmetleri anlatarak önümüzdeki dönemde ilimizde ki sahalarımızı ıslah ederek sorunlara çözüm odaklı projelerini sunma imkanı buldu.

Bölge kulüplerinin büyük bir ilgi gösterdiği toplantı, kulüplerimizin sorunlarını da mercek altına almak onların sorunlarını birebir dinlemek açısından oldukça faydalı geçti.

Yapılan bu ortak toplantıya ev sahipliği yapan Kartal Kulüpler Birlik Başkanı Naser Süleymanoglu'na, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve İlçelerinde Birlik Başkanı olan Ekrem Köse'ye, Eşref Seneroglu'na, Berham Kaçar'a ve de Adalardan gelen kulup yöneticilerine samimi duygularından ötürü ayrıca Federasyonumuza göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkürü bir borç biliriz.