GENEL BAŞKANIMIZ TABAN BİRLİKLERİ İLE BULUŞTU

TFF Başkan Vekili TASKK ve İASKF Genel Başkanımız Ali Düşmez, İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetim kurulu ile birlikte 05.06.2021 cumartesi günü İASKF Kurumları ve Kulüpler Birliği Başkanlarıyla birlikte geniş katılımlı bir toplantı yaparak kongre için düğmeye bastı.

Yaklaşık olarak 2 buçuk saat süren toplantıda genel kurulun Haziran ayı içinde yapılması kararlaştırılırken toplantıda bir konuşma yapan Genel Başkanımız Ali Düşmez Haziran ayındaki genel kurulun startını resmen vermiş oldu.

Toplantıda kulüpler katılımcılara hitaben bir konuşma yapan Genel Başkanımız hizmetlerinin daha iyi anlaşılması için herkesin üzerine bir görev  düştüğünü söyledi.

Yapılan konuşmada herkesten işine canla başla sarılmalarını isteyen, kesinlikle rehavete kapılmadan çalışmaları gerektiğini kaydeden Düşmez “Bizler zaten bu görevlere gelirken şu olacağız, bu olacağız diye düşünmedik. Hizmet ve gönüller için burada olmalıyız. Mevlana’nın sevdiğim çok güzel bir sözü vardır: Ne kadar söz varsa düne ait, şimdi yeni şeyler söylemek lazım. Çünkü dün dünde kalmıştır. Ben onu yok sayıyorum. Ben bugüne kadar yapılanların üstüne oturmadım. İyi niyetle, samimiyetle az olsun, öz olsun, doğru olsun istedik. Rakiplerimizi, bize oy vermeyenleri de baş üstüne koyduk. Biz bu yaptıklarımızla, doğrularımızla bugüne geldik.” Dedi.

“SAĞLIĞIN EN ÖNDE OLDUĞUNU DÜŞÜNEREK KARAR VERİYORUZ”

Toplantıda ayrıca liglere de değinen Genel Başkanımız Bölgesel Amatör Lig (BAL) ile ilgili karar alırken sağlığı ön plana aldıklarını dile getirerek "Bizim niyetimiz başından beri oynatmaktı ve sonunda da az bir sayıyla da olsa BAL'ı oynatıyoruz. Başından beri ne düşünüyorsak sonunda da istediğimizi bu formülle yaptık. Sağlığın en önde olduğunu düşünerek karar veriyoruz." ifadesini kullandı.

Toplantı katılımcıların dinlenmesi ve soruların cevaplanması şeklinde devam etti. Daha sonra söz alan katılımcılar yapılan hizmetlerden ötürü Genel Başkanımız Ali Düşmez’e teşekkür ederken yapılacak Genel Seçim ve sonrasında da daima arkasında ve destek olacaklarını belirtti. Toplantı sonunda Federasyonumuz Amatörler Evi önünde birlikte toplu resim çekildi.