İSTANBUL'DA SAHALARIMIZ ÇOĞALIYOR

TFF İcra Kurulu Üyesi, TASKK ve İASKF Genel Başkanımız Ali Düşmez'in yoğun çalışamaları ve yapılan protokolle ilimizde sahalarımız çoğalıyor.

Gün geçtikce artan sporcu ve kulüp sayımızla birlikte İstanbul'umuzda sahalarımızın yeterli olmaması sorununu sürekli olarak ilgili makamlara görüşmeyi ve bu sorunun çözümü ile ilgili projeler üretmeyi kendisine görev edinen Genel Başkanımız ve Yönetim Kurulumuzun çalışmaları neticesini göstermiş, ilimizde Beykoz ve Kartal ilçelerimizde sahalarımız hizmete girmiştir. Ayrıca Kanlıca sahamız da çok yakında hizmete girecektir.

Beykoz ilçemizde açılan sahamız Beykoz Stadyumu, Beykoz Belediyesi ve TFF tarafından yaptırıldı. Yapılan açılışa TFF İcra Kurulu Üyesi,TASKK ve İASKF Genel Başkanımız Ali Düşmez'in yanı sıra, Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem KASAPOĞLU, Spor Genel Müdürümüz Mehmet Baykan, İBB Başkan Adayı Binali Yıldırım, TFF Başkanı Hüsnü Güreli, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, TFF İl Temsilcimiz Ali Tanrıyaşükür, TFF Yönetim Kurulu Üyeleri, İASKF Yönetim Kurulu Üyeleri ayrıca çok sayıda sporcu ve davetliler katıldı.

Kartal 75 Stadımızın açılışında TFF İl Temsilcimiz Ali Tanrıyaşükür, Ak Parti Millet Vekili Mustafa Ataş ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz ayrıca sporcular ve davetliler  hazır bulundular.

Açlılan sahalarımızın spor kulüplerimize hayırlı olmasını dileriz.