GÜNÜN MAÇLARI

Kulüplerimize Duyuru...

Genel başkanımız Sayın Ali Düşmez'in Spor Bakanlığı nezdinde yapmış olduğu girişimle Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nde tescili bulunan ve faal olan Amatör Spor kulüplerimize 5.000,00 TL (Beş Bin TL) nakdi yardım yapılmasına karar kılınmıştır.  Daha öncesinde kulüplerimize nakdi yardım yapılması için istenen "vergi borcu yoktur" yazısı Genel Başkanımızın çalışmaları neticesinde kulüplerimize yapılacak olan 5.000,00 TL'ye kadar nakdi yardım için istenmeyecektir. Spor Bakanımız Sayın Muharrem Kasapoğlu’na ve Genel Başkanımız Ali Düşmez'e amatör spor kulüplerine yaptıkları hizmet ve mücadele için teşekkür ederiz.

Yapılacak yardım ile ilgili olarak kulüplerimizin hazırlayacağı evraklar ektedir. Kulüplerimiz eklerin yanı sıra Genel Kurul Sonuç bildirimi ve yönetim kurulu kararını da beraberinde vermek zorundadırlar.

Tüm kulüplerimize önemle DUYURULUR.

 

Yönetim kurulu kararı örnek:
Gençlik ve Spor Bakanlığının kulübümüze yapmış olduğu nakdi yardımı almaya ve evrakları imzalamaya yönetim kurulu üyesi veya başkanı  .....................................in yetkili kılınmasına  karar verildi

Dilekçe için tıklayınız...

Ek 1 için tıklayınız...

 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yeni Adresi:(Zuhuratbaba mah. Dr. Remzi Kazancıgil Bulvarı 34/2 Bakırköy-İstanbul-Sinan Erdem Kapalı Spor Salonu yanı)