KULÜPLERİMİZE DUYURU

Kulüplerimizin sayın Başkan ve yöneticileri.
2020 Mart ayı içerisinde tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de görülmekte olan Covid 19 pandemisi sebebiyle başta Bölgesel Amatör lig olmak üzere ilimizde 2.Amatör Lig, U19/1 ve 2.Küme, U13 ve U11 Liglerimiz durdurulmuştu.

Amatör spor kulüplerimizin durdurulan ligler dolayısıyla mağdur olmamaları için tamamlanamayan ligler hakkında TFF bu durumu mücbir olay olarak kabul etmiş ve Covid 19 pandemisinin insan hayatını tehdit etmesinden dolayı liglerde düşmeyi durdurup, bir üst lige çıkma hususunda şansı olan kulüplerimizin haklarını korumuştur.

2020 - 2021 sezonu için çalışmalara başlayan Amatör Kurul, Sağlık ve Bilim Kurullarının ısrarla Amatör maçların oynanmasının mümkün olamayacağı ön  görüleri doğrultusunda insan hayatını  göz önüne alan TFF bazı ara kararlarla sürecin  takip edildiğini belirtmiş ve Aralık ayı sonunda normale dönüş halinde önce kitapçığın çıkarılacağını ve kulüplerimize transfer yapma imkanının duyurulacağını ilan etmiştik.

Verilen kararlar ve sözler doğrultusunda 15 Ocak 2021 tarihi itibariyle kitapçığı ilan edip, 15 Şubat 2021 tarihinde Transfere başlanacağını Amatör spor kulüplerimize duyuyoruz .