SIRMA U13 LİGİ TAKIMLARIMIZA ÖNEMLİ DUYURU

Sırma Grup sponsorluğunda 9 Nisan 2011 Tarihinde başlayacak olan ligimizde malzeme dağıtımı ile ilgili program önümüzdeki günlerde belli olacak ve siz değerli kulüplerimize bildirilecektir;

Ancak, bilhassa antrenörlerimiz, son haftalarda gruplar açıklandıktan sonra, yarışmacı zihniyet düşüncesi ile grup oluşumları ile ilgili olarak bizlere sıkıntı yaşatmaktadırlar.

Kulüp başkanlarımızdan ve yöneticilerimizden ricamız, bu yaş grubundaki çocuklarımızı yarışmacı zihniyetten uzaklaştırmak felsefesi hareket etmeleri, çocuklarımızı bu doğrultuda yetiştirmeleridir. Ancak bu doğrultudaki bir oyun anlayışı ile sağlıklı bir spor kültürü ve sağlıklı sporcular yetiştirebiliriz.

Sayın başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerimiz, bugün itibari ile son şeklini almış olan Sırma U13 Ligi gruplarında kati suretle hiçbir değişiklik yapılmayacaktır ve Sırma U13 Ligi Statüsü doğrultusunda müsabakalarımız oynanacaktır. Daha önceden de açıklandığı üzere Sırma Grup tarafından siz değerli takımlarımıza dağıtılan formalar haricinde hiçbir forma giyilmeyecektir.

Yarın (31 Mart 2011) itibari ile grup fikstürleri yapılıp www.tffistanbul.org internet sitemiz aracılığı ile yayınlanacaktır.

Sezon başı itibari ile katılım formunu yanlış işaretlemiş olan kulüplerimiz olabileceği düşüncesi ile bu kulüplerimiz 1 Nisan 2011 Cuma günü mesai bitimine kadar katılmayacaklarını bildiren yazıyı İl Başkanlığımıza ulaştırmak durumundadırlar.

Ayrıca; forma dağıtımı yapıldıktan sonra geçerli nedenler haricinde ligden ayrılan takımlarımızdan forma bedeli tahsil edileceği gibi talimatlar doğrultusunda bir sonraki sezonda da U13 Ligi’ne dahil edilmeyeceklerdir.

Grupları görmek için tıklayınız...