GÜNÜN MAÇLARI

U13'LER MALZEMELERİNE KAVUŞTU

Hafta sonunda başlayacak olan U 13 Sırma Ligi öncesi kulüplere daha önce verileceği açıklanan malzemeler dün TFF Başkanı Mahmut Özgenerin de katıldığı bir törenle amatör kulüplere dağıtıldı.

Malzeme dağıtımı töreninden önce kulüp temsilcilerine kokteyl verildi. Saat 13.00’da başlayan kokteyle kulüp temsilcileri birbirleriyle sohbet etme ve hasret giderme şansı buldu.

Burhan Felek'te yapılan tören adeta ünlüler geçidine sahne oldu. Federasyon yetkililerinin de hazır bulunduğu törende Sırma Grup Başkanı Mahmut Dişli de bir konuşma yaparak amatörlere ve altyapıya desteklerinin süreceğini söyledi.

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Başkanı Mehmet Baykan da yaptığı konuşmada önümüzdeki günlerde İstanbul'da bir tören daha düzenleyerek Konfederasyon bütçesinden altyapılarda Türkiye finallerine katılan takımlara destek amaçlı maddi katkı sağlayacaklarını belirterek amatörlere büyük önem veren TFF Başkanı Mahmut Özgener'e de teşekkür ettiğini söyledi.

TFF Başkanı Mahmut Özgener de konuşmasında amatörlere desteklerinin bundan sonra da artarak süreceğini söyledi.

Özgener "Bizlere düşen TFF olarak futbol sevdalılarına her zaman destek vermek. Bu desteğimiz bundan sonra da artarak devam edecektir. Hiçbir endişeniz olmasın. Amatörlere verdiğimiz destekte bizlere her platformda amatörlerin sorunlarını aktaran Mehmet Baykan'ın da büyük payı olduğunu söylemek istiyorum. Bundan dolayı ona da teşekkür ediyorum.Bu anlamda U 13 Ligine sponsor olarak adını veren Sırma Grup adına Davut Dişli'ye de teşekkürlerimi sunmak istiyorum" dedi.

TFF İstanbul Futbol İl Başkanı Yemen Ekşioğlu da gençlerin Türkiye'nin yarını olduğunu belirterek kürsüden yaptığı konuşmada "Gençlerimize yapmış olduğunuz katkıdan dolayı gerçekten çok teşekkür ediyorum. Allah sizden razı olsun." dedi.

Öte yandan protokol konuşmalarının ardından törene katılan kulüp temsilcilerine malzemeleri sırayla verildi. İmza karşılığında dağıtılan malzemelerin tamamı başladıktan yaklaşık yarım saat sonra tükendi. Yemen Ekşioğlu malzemeleri kendi elleriyle dağıttı. Bu arada amatörlere olan katkı ve desteklerinden dolayı bir çok isme plaket ve şilt verildi.