GÜNÜN MAÇLARI

BAYRAM HAFTASI PROGRAMI HAKKINDA

Bilindiği üzere İstanbul'da 2023 - 2024 sezonunu 23-24 Eylül tarihlerinde U16 Ligi ile başlattık. Lisans işlemlerinde yaşanan yoğunluk ve kulüplerimizin evraklarını zamanında yetiştirememesi gibi nedenlerle geç başlayan sezonda hakemlere yapılan saldırı sebebiyle bir süre liglere ara verildi. Kimi haftalarda Türkiye genelinde yapılan sınavlar, kimi haftalarda ise hakem bulunamaması sebebiyle müsabakalar oynanamadı ve geldiğimiz son durum itibariyle devam eden ve başlayacak olan liglerimizin fikstürü sıkışmış durumdadır. Bu sebeplerle hafta içi oynanan müsabakaların sayısı artmış durumdadır ve sezon sonuna kadar da devam edecek olup sezon planlamamızda bu haftalar itibariyle açıklanmıştır.

Önümüzdeki haftanınRamazan Bayramına denk geliyor olmasaı sebebiyle bu yıl 6 Nisan - 14 Nisan tarihleri arası  resmi tatil ilan edilmiştir. Bu sebeple müsabakalar aşağıdaki program dahilinde oynanacaktır. 6 -7 - 8 - 9 - 13 ve 14 Nisan tarihlerinde devam eden lig müsabakalarımız programlanacaktır.

9 Nisan arefe ve 11 Nisan bayramın ikinci gününe U17A Ligi müsabakaları planlanacak olup ligin zamanında bitirilip Türkiye Şampiyonasına gidecek takımların belirlenebilmesi bakımından bu tarihlerde U17A müsabakalarının oynanması zorunludur. İl Hakem Kurulunun elinde hafta içi müsabakalarına yetecek kadar hakem bulunmaması sebebiyle saha tercihlerinde zorunlu değişiklikler olması da muhtemeldir. Bu sebeple hazırlıkların bu doğrultuda yapılması önemle rica olunur.

6 - 7 Nisan Cumartesi - Pazar : SAL Klasman, 2.Amatör Lig, U17/A, U17/B, U15/B ve U12 müsabakaları oynanacaktır.

8 Nisan Pazartesi - 9 Nisan Salı : U17/A müsabakaları oynanacaktır. 

13 - 14 Nisan Cumartesi - Pazar : SAL Klasman, 2.Amatör Lig, U17/A, U17/B, U12 müsabakaları oynanacaktır.