GÜNÜN MAÇLARI

CUMHURİYET KUPASI TURNUVASI

Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Genel Direktörlüğü’nce 24 – 29 Ekim tarihleri arasında Turkcell Riva Tesisleri’nde organize edilen ve sekiz bölgenin karmalarının katılımıyla gerçekleştirilen ve 1996 Doğumlulardan oluşan Cumhuriyet Kupası Turnuvası neticesinde İstanbul takımlarımız yüksek performans göstermişlerdir.
Ulusal Amatör Karma Teknik Direktörümüz Sayın Müjdat Yetkiner’in öncülüğünde başarılı olan İstanbul takımlarımızın sporcu kadrosuna ve teknik ekibini başarılarından dolayı tebrik ederiz. A Milli Takım Teknik Direktörümüz Guus Hiddink’in de ziyaret ettiği turnuvada İstanbul Avrupa ve İstanbul Anadolu karmalarımız gruplarını zirvede tamamladılar.
Genç milli takımlara oyuncu kazandırmak amacıyla bu tür bölge turnuvaları daha çok düzenlenecek ve takımlarımız için daha çok taramalar gerçekleştirilecek.
İnanıyoruz ki, gelecekte ulusal başarılar elde edecek olan sporcularımız, geleceğin milli takımlarını şimdiden oluşturmaya başladılar ve başarıya giden yolda Federasyonumuzun alt yapı ile ilgili yapmış olduğu çalışmalar da meyvesini vermeye başlayacak önümüzdeki süreçte. Ve en büyük katkıyı da İstanbul takımlarımızın yapacağı konusunda şüphemiz yoktur.
TFF İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI