GÜNÜN MAÇLARI

Cüneyt Çakır Başarılarının Sırrını İstanbul Hakemleriyle Paylaştı



Sayın Cüneyt ÇAKIR, Çarşamba akşamı İstanbul hakemleriyle buluştu.


İstanbul İl Hakem Kurulu'nun davetlisi olarak İstanbul hakemlerinin eğitim toplantısına katılan Sayın Cüneyt ÇAKIR, sunumuyla nefesleri kesti.


MHK Başkanı Sayın Zekeriya ALP, MHK Bölge Sorumlusu Sayın Sadettin GÜLER ve Futbol İl Başkanımız Sayın Yemen EKŞİOĞLU'nun da katıldığı gecede, Sayın ÇAKIR, Hakemliğe başladığı ilk günden başlayarak tüm hikayesini salondakilerle paylaştı.


Müsabakası olmayan tüm FIFA hakemleri, Üst Klasman hakem ve yardımcı hakemleri bu anlamlı gecede hazır bulundular.
Gece Sayın Zekeriya ALP'in ilk kez buluştuğu hakemlere verdiği mesajlarla başladı.
 

 
İçten ve samimi paylaşımları zaman zaman coşkulu alkışlarla kesildi.
Hazırlanan klipler renk kattı.


Zor bir yolda nasıl yürüdüğünü, sabretmenin, çalışmanın önemine vurgu yaparak gençlerle paylaşan Sayın ÇAKIR, Türk Hakemliği'nin vizyonunun bayrağı kendi taşıyabildikleri noktadan daha yukarı taşımak olduğunu ve bu vazifenin herkesin ortak paydası olması gerektiğini belirtti.


Sayın ÇAKIR'ın etkileyici hikayesinin ardından, hakemliğin geleceği onlara emanet edilen genç bir HİF hakemi, çiçeği verdikten sonra Sayın ÇAKIR'ın boynuna sarılıp ağlamaya başlayınca alkışlar, duygu seli dinmek bilmedi.


Salondaki hakemler ve gözlemciler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.


Toplantı sonrası kapanış konuşmasını yapan Sayın Zekeriya Alp, İstanbul hakemliğinin yetiştirdiği gurur abidesi için emeği geçen herkese teşekkür etti.


En anlamlı sahne, Sayın Zekeriya ALP'e, İHK Başkanı Oğuz UĞURLU ve TFFHGD İstanbul Şubesi Başkanı Şahin TAŞKINSOY'un birlikte kendisine takdim ettikleri çiçeği,
'Bu çiçeği böyle bir evladı yetiştiren babaya takdim etmek istiyorum.' diyerek eski dönemlerde TFFHGD Genel Başkanlığı ve MHK Başkan Vekilliği yapan Sayın Serdar ÇAKIR'ı kürsüye davet ederek, takdim etmesiydi.


İstanbul hakemliği ve Türk hakemliği için muhteşem bir geceydi. O gün orada olanlar çok şanslıydı.


Dileriz diğer illerdeki hakemler de bu güzel destanı Sayın Cüneyt ÇAKIR'dan dinleme şansı bulurlar.