CÜNEYT ÇAKIR VE EKİBİNİ DÜNYA KUPASINA UĞURLUYORUZ

40 Yıllık aradan sonra Dünya Kupası’nda düdük çalacak olan İstanbul’umuzun ve ülkemizin gururu Cüneyt ÇAKIR ve ekibini 29 Ocak 2014 Çarşamba günü, saat 13:00'de Selimiye Stadı’nda oynanacak olan Damlaspor – Modafen U17 Türkiye Şampiyonası Eleme müsabakasını yönettikten sonra Dünya Şampiyonası’na uğurlayacağız.

U17 Türkiye Şampiyonası Eleme 2.Tur müsabakası olan Damlaspor – Modafen müsabakasında düdük çalacak olan Cüneyt ÇAKIR’ın yardımcılıklarını yine dünya kupası ekibinde yer alan Sayın Bahattin DURAN ve Tarık ONGUN yapacaklar. Müsabakada ise TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve İASKF Genel Başkanı Sayın Ali DÜŞMEZ, İl Başkanımız Sayın Yemen EKŞİOĞLU ev sahibi olarak yerini alırken, Federasyon Yönetim Kurulu Üyelerimiz, MHK Başkanımız Sayın Zekeriya ALP, MHK Başkanvekili Sayın Yüksel OKÇUOĞLU, MHK Üyesi Sayın Sadettin GÜLER ve hakemliğimizin duayeni Sayın Doğan BABACAN da hazır bulunacaklar.

Bilindiği üzere geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi bu sezon da bir çok amatör maçımızda UEFA ve FIFA kokartlı hakemlerimiz düdük çaldı. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da İl Başkanımız Sayın Yemen EKŞİOĞLU’nu kırmayarak maçlarımızı yöneterek bizleri onore eden değerli hakemlerimize bir kez daha teşekkürlerimizi iletirken Cüneyt ÇAKIR ve ekibine şampiyonada başarılar diliyoruz.

Tüm hakemlerimiz ve amatör takımlarımız bu özel günde davetlimizdir.