GÜNÜN MAÇLARI

FUTBOL PRENSİ YARIŞMASI BAŞVURU VE SEÇMELERİ İÇİN SON GÜN 5 ŞUBAT

Futbol Prensi, geleceğin yıldızlarını arayan bir futbol yarışması. Binlerce yetenekli genç arasından seçilecek Türkiye’nin Futbol Prensi, Liverpool FC’nin dünyaca ünlü akademisinde bir yıl futbol eğitimi alarak hayallerini gerçekleştirecek ve “Asla yalnız yürümeyecek!”

14–16 yaş arası (96-98 Doğumlular) gençlerin yarışabileceği, 8 Kasım’da Konya’da başlamış olan eleme heyecanı, 5 Şubat’ta İstanbul’da sona erecek. 15 şehirde yapılacak 16 eleme sonrasında (İstanbul ‘da Anadolu ve Avrupa olmak üzere 2 seçme yapılacaktır), her şehirden 5 kişi olmak üzere 80 genç futbolcu yarı finallerde yarışmaya hak kazanacak.

Yarışmaya katılmak için online başvuru yapılabilecek, http://futbolprensi.com/OnlineBasvuru kısmından başvurular yapıldığı takdirde, elemeler doğrultusunda adaylar belirlenecek. Daha detaylı bilgiler ise başvuru adresinden alınabilecek.

Yapılacak olan bu organizasyon 09.01.2012 Tarihinde iASKF bünyesinde İstanbul’daki Kulüpler Birliği Başkanları ile yapılan görüşmeler ve fikir alışverişleri sonucunda, üyelerin belirlenmesi için çalışmalar başlatılmış, aynı günün akşamında yapılan Kupa Törenine katılan spor kulüplerimize ise sözlü olarak duyuru yapıldığı gibi www.iaskf.com adresinden haber olarak kulüplerimize ulaştırılmıştır.

Yarışmaya katılacak genç yetenekli sporcularımıza başarılar dileriz.