GÜNÜN MAÇLARI

GENEL BAŞKANIMIZ GÜMÜŞSUYU VE KAVACIK KULÜPLERİNİ ZİYARET ETTİ

TFF Başkan Vekili, TASKK ve İASKF Genel Başkanımız Ali Düşmez, TFF Rivada yapılan toplantı sonrası Gümüşsuyu ve Kavacık spor kulüplerini ziyaret etti. Kulüplerin antrenmanlarını da izleme fırsatı bulan Genel Başkanımız yaptığı ziyarette fikir alışverişinde bulundu. Futbolcuların çalışmalarına yakından görme fırsatı bulan Düşmez, sporculara başarılar diledi.

Ali Düşmez ilk olarak Gümüşsuyu Spor Kulübünü ziyaret ederken, burada Kulüp Başkanı Şeref Kurtuluş ve Yönetim Kurulu Üyelerinden Emre Yaşar tarafından konuk edildi. Kulüp Başkanı Kurtuluş’tan Kulüp faaliyetleri ile ilgili bilgi alan Düşmez, Pandemi sürecinde Kulüp Tesislerinde yapılan çalışmaları yerinde takip ederken, ” Gerçekten de çok güzel bir çalışma gerçekleştirilmiş, soyunma odaları ile, idari bölümler ve toplantı odası ile temiz, sağlıklı ve kullanışlı bir ortam ortaya çıkmış. Spora, sporcuya ve bölge insanına bu anlamda yatırım yapan herkes baştaçımızdır. Bu anlamda başta Kulüp Başkanı Şeref Kurtuluş olmak üzere, tüm emek sarf edenleri kutluyorum. Bir spor adamı olarak teşekkür ediyorum ” diye konuşu.

Gümüşsuyuspor Sahasında incelemelerine devam eden Ali Düşmez, devam etmekte olan Beykoz Kulüpler Birliği Geleneksel Kelle İbrahim Veteranlar-Masterler Turnuvası kapsamında saha kenarındaki tellere asılan Kelle İbrahim’in Fotoğrafını görünce duygulandı. Merhumun ruhuna Fatiha okuyan Düşmez, ” Böylesine bir efsanene ile özdeşleşmiş bir kulüpte vakti zamanında futbol oynamış olmaktan dolayı her zaman gurur duydum, Mekanı Cennet, Ruhu Şad olsun ” dedi.

Gümüşsuyuspor Kulübündeki ziyareti sonrasında rotasını Kavacık’a yönelten Ali Düşmez, 2020-21 Sezonunda Bölgesel Amatör Ligde oynamaya hak kazanan Kavacıkspor için hayırlı-uğurlu olmasını diledi. Yeşil-Beyazlı Ekibin Kulüp Başkanı Bedri Güntay’ın şehir dışında olması nedeni kendisine selamlarını ileten Düşmez, Sahada antrenman yapan Kavacıkspor Genç Takım Futbolcularının çalışmasını bir süre takip ettikten sonra kendilerine kısa bilgiler aktardıktan sonra güne hatıra olacak fotoğraf karesinde onlarla buluştu.