GÜNÜN MAÇLARI

GENEL BAŞKANIMIZ REMEDY HOSPİTAL’I ZİYARET ETTİ

Sporcularımıza ve kulüplerimizedaha iyi hizmet vermek adına federasyonumuz Anadolu yakasında Remedy, Avrupayakasında ise Avrupa Şafak hastaneleri ile antlaşmalar yapmış bu antlaşmalarsonucunda sporcu ve yöneticilerimizin cüzi imkânlarla hizmet almalarına katkıdabulunmuştur.

Yapılan hizmetlerden oldukça memnunolan kulüplerimiz bu antlaşmalar sonucunda çok cüzi miktarlarla modern hastanehizmetlerinden faydalanabilmektedirler. Öyle ki emar çekimini bile 12.00 TL’yeyapabilmekte diğer tedavilerden de piyasanın çok altında faydalanmaktadırlar.

Yapılan bu antlaşma kapsamındaGenel Başkanımız Ali Düşmez Anadolu Yakasında ki Remedy Hospital’a ziyarettebulundu. Verilen hizmetlerin ve kulüplerimize yapılan yardımları yerindeinceleyen Genel Başkanımız, Hastane Başhekimi ve Remedy Hospital Yönetim KuruluBaşkanı Opr.Doktor Mehmet Toprak ile bizzat görüşerek bilgi alışverişindebulundu.

Opr.Doktor Mehmet Toprak federasyonumuzunbu yaklaşımından memnun olduklarını, spor kulüplerimize antlaşma dahilindehizmet vermeye devam edeceklerini belirtirken, sahalarımıza ihtiyaç duyulansedyeleri de temin edebileceklerini taahhüt etti.

Yapılan fikir alışverişi vekulüplerimize yapılabilecek daha fazla hizmet konusunda projelerin konuşulduğutoplantı toplu olarak fotoğraf çekilmesi ile son buldu.