GÜNÜN MAÇLARI

LİGE KATILIM EVRAKLARINI İVEDİLİKLE TESLİM EDİNİZ!

2012 – 2013 Sezonu’nun 8 Eylül 2012 Tarihinde başlayacak olması sebebiyle kulüplerimiz katılım formlarını bir an önce İl Başkanlığımıza teslim etmelidirler.

Daha önce açıklandığı gibi 1.Amatör Lig’imizin başlangıç tarihi 15 Eylül 2012, U17 ve U15 Liglerinin başlangıç tarihi ise 22 Eylül 2012’dir. Bu tarihler; ilimizde oynanacak olan diğer kategorilerle liglerin Federasyona son bildirim tarihleri ve Türkiye Şampiyonaları göz önünde bulundurularak belirlenmiştir. Dolayısıyla sezonun zamanında tamamlanabilmesi açısından herhangi bir revizyon söz konusu olmayacaktır.

Transfer döneminin 2 Temmuz 2012 Tarihi itibari ile başlamış olması sebebiyle liglerin başlangıcına kadar yaklaşık iki buçuk aylık bir süre bulunmaktadır. Bu süre içerisinde filiz ve vizelerle birlikte transfer işlemlerinin bir an önce gerçekleştirilmesi lisans sıkışıklıklarının da önüne geçecektir. Son ana kadar bekletilen ve yapılmayan lisans işlemleri hem kulüplerimizi hem de federasyonumuzu zor durumda bırakabilmektedir. Kulüplerimiz lisans beklemek üzere burada sabahlamakta ve sıkıntılar yaşamaktadırlar. Şimdiden işlemlerimizi başlatırsak bu tür sıkıntılar yaşanmayacaktır ve dileğimiz de budur.

Yemen EKŞİOĞLU                                        Ali DÜŞMEZ

TFF İstanbul İl Başkanı                                İASKF Genel Başkanı