GÜNÜN MAÇLARI

ÖNEMLİ DUYURU!!!

SAYGIDEĞER AMATÖR SPOR KULÜBÜ BAŞKANLARIMIZ

 

2020 Haziran ayında yapılması gereken Olağan Genel Kurulumuzu mücbir sebepten yani covid pandemisi yüzünden iptal etmiştik.

Pandemi sürecinin devamında bu güne kadar yapamadığımız Genel Kurulumuzun devletimizin aldığı kararlar doğrultusunda İç İşleri Bakanlığımızın en son çıkarttığı genelge ile 01.06.2021 tarihinde Sağlık Bakanlığımız ve Bilim Kurulu önerileri sonucunda Sayın Cumhurbaşkanlığı Kabinesinde alınan karar doğrultusunda, belirlenen kriterlere göre 15.06.2021 tarihinden sonra yapılması tebliğ edilmiştir.

Bu sebeple Yönetim Kurulumuz aldığı karar neticesinde 17. Olağan Genel Kurulumuzu 30.06.2021 tarihinde saat 13.00’de Volkswagen Arena’da yapılmasına karar kılmıştır.

İASKF Yönetim Kurulu olarak Genel Kurulumuzun, 2000 kişiye yaklaşan delege sayımızdan ötürü siz değerli kulüp temsilcilerimizin sağlığını göz önüne alarak 5 veyahut 6 bin kişilik bir kongre merkezinde yapılmasını istedik.  Bu sebeple yukarıda bahsi geçen Volkswagen Arena’da yapılmasına karar kılıp web sitemizden yayınlayarak kulüplerimizi bilgilendirdik. 

Yönetim Kurulumuz, Genel Kurul ile ilgili aldığı kararı yer, tarih, saat ve gündemi belirleyerek ilan eder. Ve kulüplerimize yayın organımız olan web sitemizden duyurusunu yapar.

Siz değerli kulüplerimizden ricamız herhangi bir yanılgıya düşmemek ve mağduriyete sebep vermemek adına, yayın organlarımız haricinde kurum ya da şahıslar tarafından verilen hiçbir bilgiye itibar etmemeleri, en doğru ve kesin bilgileri Federasyonumuz yayın organlarından takip etmenizdir.

Yönetim Kurulumuz adına kulüplerimize önemle duyurulur.

  

Ali DÜŞMEZ
Genel Başkan