SPOR BAKANI İASKF'Yİ ZİYARET ETTİ

Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Akif Çağatay Kılıç, İstanbul ziyareti kapsamında İASKF'yi ziyaret etti.

11 Şubat 2014 tarihinde İstanbul ilinde ziyaret ve incelemeler de bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Sarıyer ilçesi ziyareti sırasında İASKF'yi ve Genel Başkan Sayın Ali Düşmez’i ziyaret etti.

Yapılan ziyarette Sayın Bakanımıza eşlik eden heyetin yanı sıra Spor Genel Müdürümüz Mehmet Baykan ve Gençlik Hizmetler ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç ziyaretçilerin arasında yer aldı.

Yapılan ziyarette Restorasyonu tamamlanan Orhan Saka Amatörler Evi'nde incelemelerde bulunan Spor Bakanı Kılıç, binanın yeni halini, spor kulüplerimiz için yapılan çalışmalar ve hizmetleri takdir ederken yenilenen binanın birçok yönden örnek teşkil ettiğini vurguladı.

Genel Başkan Ali Düşmez, Spor Bakanımızla tanışma fırsatı bulurken yaptığı görüşme esnasında yapılan çalışma ve projelerin yanı sıra kulüplerimizin sorunları, dertleri, dilek ve temennileri ile ilgili olarak bizzat Sayın Bakanımızla görüşme imkanı buldu.

Federasyon binamızı inceleyen Spor Bakanı Kılıç, ziyareti esnasında bina girişinde karşılaştığı gençlerle de sohbet etmeyi ihmal etmedi. Sporla alakalı olarak gençlere sorular soran ve önerilerde bulunan Kılıç amatör sporun özellikle genç nesil için öneminden bahsetti.

Karşılıklı yapılan görüşmelerin ardından Sayın Akif Çağatay Kılıç, ev sahipliği ve yapılan çalışmaların başarısından ötürü Genel Başkan Ali Düşmez’e teşekkür ettikten sonra ziyaretine son verdi.

Kaynak: www.iaskf.com